Gebruik platform

Werkwijze

Via het vragenformulier op een van de sites kunt u uw vraag stellen of aangeven over welk onderwerp u graag informatie wilt. Na het invullen van het formulier geeft u aan hoe u uw antwoord of de informatie wilt ontvangen; dit kan via de mail, telefonisch of met een gesprek op kantoor. Om ervoor te zorgen dat uw vraag bij de juiste adviseur terechtkomt hebben wij uw postcode nodig; uw vraag gaat dan naar een adviseur bij u in de buurt. Uit ervaring is gebleken dat de informatie, verstrekt via een invulformulier, vaak te beperkt is voor de adviseur om een kwalitatief goed antwoord te kunnen formuleren, daarnaast kunnen wij ons goed voorstellen dat u niet al uw gegevens in de mail wilt delen. Met het invullen van uw telefoonnummer kan de desbetreffende adviseur contact met u opnemen wanneer deze meer informatie nodig heeft. De aangesloten adviseur zal binnen 2 werkdagen uw vraag beantwoorden of indien nodig/gewenst contact met u opnemen. Financielevraagstukken.nl werkt alleen met adviseurs die zich hebben aangesloten bij Financielevraagstukken.nl.
Deze adviseurs worden gescreend en geselecteerd door Financielevraagstukken.nl. De aangesloten adviseurs beschikken allemaal over de juiste certificeringen, die door de AFM zijn vastgesteld.

Kosten

Het gebruik van de platformen is voor u kosteloos. Ook biedt Financielevraagstukken.nl u een kosteloos oriƫntatiegesprek aan met een van de aangesloten adviseurs. Dit gesprek kan via de mail, telefonisch of bij de adviseur op kantoor plaatsvinden. Wanneer een vervolgtraject of gericht productadvies volgt kan de adviseur hiervoor kosten in rekening brengen. Deze kosten worden altijd vooraf aan u voorgelegd en u bepaalt zelf of u met de adviseur verder wilt gaan.

Privacy

Financielevraagstukken.nl garandeert dat uw gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het vinden van een adviseur bij u in de buurt en voor het beantwoorden van uw vraag.

Rechten

De teksten op alle onderliggende sites van Financielevraagstukken.nl mogen niet zonder toestemming van Financielevraagstukken.nl worden bewerkt, gekopieerd of verspreid.

Poll

Hoelang staat uw huis te koop?

1813928302 [{"id":"1","title":"Minder dan 1 jaar","votes":"3","pct":"37.50","type":"x","order":"1","resources":[]},{"id":"2","title":"tussen 1-2 jaar","votes":"2","pct":"25.00","type":"x","order":"2","resources":[]},{"id":"3","title":"tussen 2-3 jaar","votes":"0","pct":"0.00","type":"x","order":"3","resources":[]},{"id":"4","title":" tussen 3-4 jaar","votes":"1","pct":"12.50","type":"x","order":"4","resources":[]},{"id":"5","title":"meer dan 4 jaar","votes":"2","pct":"25.00","type":"x","order":"5","resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/vote/1-hoelang-staat-uw-huis-te-koop No answer selected. Please try again. Thank you for your vote. Answers Votes ...